Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Koronavirus - iskoristite vrijeme učeći o prometu

Novonastala situacija širenja koronavirusa u našoj zemlji prikovala je većinu nas za domove. Istodobno je dostupnost elektroničkih izvora informacija u našim domovima i životima pridonijela strahu i opterećenosti sa situacijom. Zato vam dajemo prijedlog kako pametno iskoristiti vrijeme, a da se pri tome usredotočite na nešto što će vam biti edukativno, te od velike koristi nakon prestanka epidemije i kada nas svakodnevne obveze zaokupe na uobičajen način. Usput će vas barem nakratko osloboditi razmišljanja o koronavirusu i dodatnog stresa koji u ovom trenutku nije potreban našem imunološkom sustavu.

 

Bez obzira jeste li vozač ili to tek želite postati, svoje znanje o prometu uvijek možete nadopuniti. Uz našu besplatnu mobilnu aplikaciju dostupnu na svim platformama (Android i iOS), web stranicu s materijalima za učenje prometnih propisa i uz naš YouTube kanal na kojem se nalazi preko 50 edukativnih videozapisa, to nikada nije bilo lakše, brže i isplativije.

 

Naučite nešto novo uz sve navedene materijale ili provjerite znanje pomoću simulacije ispita prometnih propisa u našoj mobilnoj aplikaciji. Nikad više vam neće biti problem snaći se u nepredviđenim prometnim situacijama te odgovorno se ponašati prema svim sudionicima u prometu. Tako da iskoristite ovo vrijeme na konstruktivan način; učeći o prometu. Ipak, ne garantiramo da kasnije neće biti dodatnog stresa kad shvatite da prometnim pravilima vladate bolje od većine ostalih sudionika u prometu.

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.