Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

- Naša misija -

Ubrzati, olakšati i osuvremeniti proces prometnoga obrazovanja , a pritom poboljšati ishode učenja.

- O nama -

Ova je aplikacija rezultat višemjesečnoga predanog rada iskusnog tima stručnjaka u kojem se prožimaju znanja dva velika područja – prometnih znanosti i izrade web stranica i aplikacija. Cijeli je projekt zasnovan na dugogodišnjem iskustvu Ivana Rusana u radu u Autoškoli Stubica i osluškivanju potreba kako polaznika njegove autoškole, tako i kolega predavača iz drugih autoškola. Promišljajući o problematičnim segmentima rada kao instruktor, predavač prometnih propisa i voditelj škole, Rusan se dovinuo ideji o aplikaciji za e-učenje na mobilnim platformama i internetu koja će proces prometnoga obrazovanja ubrzati, olakšati i osuvremeniti, a pritom će uvelike poboljšati ishode učenja.

Nakon rađanja ideje Autoškola Stubica ulazi u suradnju s tvrtkom Prolink koja se bavi za izradom web stranica, 3D modeliranjem, 3D animacijama, izradom vizualnog identiteta i ostalim digitalnim tehnologijama. Spoj dviju ekspertiza, poznavanja prometnih i zakonskih propisa, pripreme i vođenja nastavnih materijala, prometne kulture, logistike, menadžmenta i tehničke ispravnosti s jedne strane i poznavanja weba, 3d modeliranja, mobilnih aplikacija, multimedije i dizajna s druge strane, rezultirao je aplikacijom za e-učenje koja korisnika priprema za vozački ispit.

Projekt je okupio tim mladih stručnjaka koji su aplikaciju doveli do razine daleko više od hrvatskoga prosjeka. Aplikacija je podržana na različitim platformama i podiže kvalitetu učenja prometnih pravila i situacija, a pritom također omogućava interaktivno ponavljanje propisa i znakova. Aplikacija je namijenjena autoškolama i njihovim polaznicima, kao i već iskusnim vozačima.

Autoškola Stubica i Prolink svojom su suradnjom i primjenom dugogodišnjih iskustava u prometu i novim tehnologijama otvorili jedan novi smjer u razvoju usvajanja i podučavanja prometnih znanja. Aplikacija novim generacijama pruža moderan pristup učenju. Po postavljanju aplikacije suradnja i poslovanje nastavit će se kroz daljni razvoj i doradu aplikacije. Daljnji će resursi biti usmjereni kako bi se ostalo u korak s tehnologijom i ekološkom osviještenošću. Dugoročni je strateški cilj ove suradnje osvajanje tržišta i povećanje konkurentnosti, kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu.