Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni znakovi / Prometna svjetla i svjetlosne oznake / Svjetlosni signal za pješake i bicikliste

Značenje

Upravljaju prometom pješaka i biciklista na prijelazu biciklističko-pješačkog prijelaza. Svjetlosni signali imaju značenje: slobodan prolaz pješacima i biciklistima (G09-1) te zabranjen prolaz pješacima i biciklistima (G09-2). Uređaj za davanje svjetlosnih znakova za pješake i bicikliste može se primijeniti u slučaju kad su nogostup i biciklistička traka ili pješačka i biciklistička staza jedna pored druge. Signal se izvodi na tamnoj podlozi uz svjetleću siluetu pješaka i bicikla.

Odaberite znak

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.