Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Krvarenje

Postupak prve pomoći kod osobe koja ima vanjsko krvarenje.

Prva pomoć kod vanjskog krvarenja započinje procjenom situacije i smirivanjem ozlijeđenog. Osobu je potrebno smjestiti u ležeći položaj te joj ukloniti odjeću koja pokriva ranu koja krvari. Zaustavljanje krvarenja mora početi odmah (svaka sekunda je bitna). Najbrži način zaustavljanja krvarenja je direktan pritisak na ranu koji odmah počinjemo izvoditi. Uz direktan pritisak moguće je napraviti i kompresivni zavoj ili podvezivanje ako mjesto ozljede to dozvoljava. Hitna medicinska služba se također mora nazvati čim prije te zaustavljanje krvarenja ne prestaje dok ne dođe hitna. Unesrećenog možemo utopliti, vlažiti mu usne u pružati mu psihološku podršku.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.