Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Recenzije autoškole - Zagreb

Recenzije Autoškole Rusan Zagreb

Što reći? Od prvog trenutka kad me File nazvala da se sve dogovorimo osjećala sam se dobrodošlo i spremno za novu pobjedu uz najbolju ekipu. Najdraža File koja rješava svaki problem u roku odmah, odgovara na sva pitanja i ima strpljenja za sve gluposti i ne gluposti, kojoj je stalo do svakog kandidata i koja željno iščekuje rezultate skupa s nama. Mislim da nisam mogla dobit boljeg instruktora od Robija, smiren i strpljiv, svaku ponovljenu grešku ispravlja kao da je prvi put napravljena, a sve dobro uvijek pohvali! Uz odličnu ekipu ono što još moram napomenuti jest da sam imala priliku voziti svaki dan, a prije polaganja propisa vježbati sa File koliko god me bila volja!
Sve u svemu mislim da bolje iskustvo u autoškoli nisam mogla imati<3

Tara

Prekrasno i ugodno iskustvo od Propisa do vožnje sa instruktorom i stvarno mislim da nisam mogla boljeg dobiti. Stvarno divno od početka , iznimno sam zadovoljna i hvala Vam puno. Jako sam zadovoljna sa instruktorom, mislim da je dao sve od sebe da mi prenese znanje i da mi je ostavio temelje za cijeli život.

Iva

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.